Δημιουργια Δυναμικης ιστοσελιδας

Η παρούσα προσφορά  ισχύει για  το σχεδιασμό και κατασκευή πλήρως δυναμικής ιστοσελίδας . Η παρούσα ιστοσελίδα διαθέτει Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου  το οποίο δίνει τη δυνατότητα στο διαχειριστή να παραμετροποιεί  και να καθορίζει τη λειτουργία της σε πολλά επίπεδα. Πιο συγκεκριμένα, μπορεί να προσθέτει  απεριόριστες  νέες  σελίδες  και κατηγορίες και να ορίζει τα περιεχόμενά τους όπως κείμενα, φωτογραφίες, αρχεία κ.τ.λ. Ο  αριθμός των σελίδων,  κατηγοριών,  κειμένων, φωτογραφιών  και αρχείων  (pdf,  flash  κ.τ.λ) που μπορεί να προσθέσει ο διαχειριστής είναι απεριόριστος.

Η επεξεργασία των κειμένων και περιεχομένων  από  τον διαχειριστή γίνεται  μέσα  από  μία  εύχρηστη διεπαφή.  Η ιστοσελίδα  δίνει επίσης τη δυνατότητα δημιουργίας διαφορετικών  ρόλων διαχειριστών με διαβαθμισμένα δικαιώματα  για λόγους ασφαλείας, έτσι ώστε να διασφαλίσει ότι σε συγκεκριμένους πόρους, λειτουργίες και πληροφορίες της  ιστοσελίδας έχουν πρόσβαση μόνο εξουσιοδοτημένα άτομα.

Το Σύστημα Διαχείρισης και ο πυρήνας  της  ιστοσελίδας αναπτύσσονται έτσι ώστε να διασφαλίζουν τη δυνατότητα εύκολης μελλοντικής αναβάθμισης (επεκτασιμότητα) τόσο σε επίπεδο λειτουργικότητας όσο και σε επίπεδο υπηρεσιών και υλικοτεχνικής υποδομής. Η εφαρμογή είναι βασισμένη στην γλώσσα προγραμματισμού  PHP και  η  βάση  δεδομένων που χρησιμοποιείται είναι αναπτυγμένη στη γλώσσα MySQL.

Η εμφάνιση της ιστοσελίδας θα είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της εταιρίας και θα βασιστεί στις απαιτήσεις και του στόχους που θα τεθούν.

Όλα τα κείμενα,  χρώματα,  φωτογραφίες και ενότητες προσαρμόζονται στη δική σας επιχείρηση.

Write a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *