ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Γιατί να έχω ιστοσελίδα;

Η ποιοτική ιστοσελίδα τονώνει το σύγχρονο προφίλ μιας επιχείρησης η ενός προσώπου. Οι επισκέπτες μιας ιστοσελίδας αξιολογούν το μέγεθος μιας επιχείρησης από την εμφάνιση, αλλά κυρίως από την πληροφόρηση που παρέχεται μέσω της ιστοσελίδας. Έτσι πολλές επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου βεληνεκούς πετυχαίνουν αύξηση πωλήσεων επειδή μπορούμε να απευθυνθούμε με ευκολότερο τρόπο σε ένα ευρύτερο κοινό με μεγάλο φάσμα ηλικιών εκπληρώνοντας είτε τους επαγγελματικούς είτε τους προσωπικούς μας στόχους. Το internet είναι ένας νέος κόσμος από τον οποίο δεν πρέπει να απουσιάζατε .

 Τι θα κερδίσω από μια ιστοσελίδα;

 Η παρουσία σας στο internet προβάλλει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας σε ένα πολύ μεγάλο αριθμό υποψήφιων πελατών. Οι τελευταίες εκτιμήσεις θεωρούν ότι 3,8 εκατομμύρια Έλληνες πολίτες χρησιμοποιούν και ψάχνουν στο διαδίκτυο.. Ανοίξτε και εσείς λοιπόν τη δική σας βιτρίνα στον κόσμο και προβάλλετε τις υπηρεσίας και τα προϊόντα σας 24 ώρες την ημέρα , 7 μέρες την εβδομάδα και 365 μέρες το χρόνο με ελάχιστο κόστος.

 

 Ποια είναι τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα?

 Η ιστοσελίδα δίνει την δυνατότητα στην εταιρία να δείξει στους υποψηφίους πελάτες τηνποικιλομορφία των προϊόντων και των υπηρεσιών της, 24 ώρες το 24ωρο.

 • Μείωση Δαπανών από διαφήμιση, πωλήσεις κτλ.
 • Μείωση τεράστιας δαπάνης για καθυστερήσεις των εκτυπώσεων, επίσης της δημοσίευσης και της διανομής εντύπων.

                             

Ένα e-shop δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα φυσικό κατάστημα. Η κατασκευή eshop θα πρέπει να επιτυγχάνει ακριβώς αυτό: να μεταφέρει το φυσικό σας κατάστημα στο διαδίκτυο. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η αποτελεσματική κατασκευή eshop πρέπει να αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τη δυναμική της επιχείρησής σας, έτσι ώστε να έχετε την εκτιμώμενη αύξηση πωλήσεων.

Ο όγκος συναλλαγών των online πωλήσεων αυξάνεται κάθε χρόνο, καθώς αυξάνεται ο αριθμός των πελατών και ο αριθμός των αγορών που κάνουν. Αυτή η συνεχόμενη αύξηση έχει ωθήσει τα ηλεκτρονικά καταστήματα να βελτιώνονται συνεχώς, καθώς νέα eshop εμφανίζονται κάθε χρόνο και διεκδικούν ένα ποσοστό από τις online πωλήσεις.

Παράλληλα οι επισκέπτες και υποψήφιοι πελάτες έχουν πλέον την δυνατότητα και τις γνώσεις να συγκρίνουν καταστήματα και να επιλέξουν από που θα κάνουν τις αγορές τους.

Όλη αυτή η διαδικασία έχει μετατρέψει το ηλεκτρονικό εμπόριο σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και απαιτητικό χώρο.

Με απλές γνώσεις Η/Υ και χωρίς πρόσθετα προγράμματα, σε ένα περιβάλλον εξ’ ολοκλήρου στα Ελληνικά μπορείτε απλά και εύκολα να προσθέσετε κατηγορίες και προϊόντα, να επεξεργαστείτε παραγγελίες, να δείτε στατιστικά επισκεψιμότητας, πελατολόγιο, κ.α.

Δυναμικές Ιστοσελίδες

Κατασκευάστε δυναμική ιστοσελίδα για να έχετε πάντα τον έλεγχο

Ξεκινώντας την κατασκευή της ιστοσελίδας σας έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε στατική ιστοσελίδα ή δυναμική ιστοσελίδα.

Οι δυναμικές ιστοσελίδες χαρακτηρίζονται από μεταβλητό περιεχόμενο, το οποίο τροποποιείται από κάποιο σύστημα διαχείρισης. Το σύστημα διαχείρισης μιας δυναμικής ιστοσελίδας είναι αυτό που ρυθμίζει τη σωστή λειτουργία, αναβάθμιση και  δημιουργία νέων σελίδων, ώστε σταδιακά η σελίδα να μεγαλώνει και να εμπλουτίζεται. Η όλη διαδικασία δεν απαιτεί εξειδικευμένες προγραμματιστικές γνώσεις και μπορεί να πραγματοποιηθεί από άτομα με βασικές γνώσεις πάνω σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Η κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων ενδείκνυται στην περίπτωση διαδικτυακών τόπων με σχετικά μεγάλο περιεχόμενο. Είναι η πιο κατάλληλη λύση για δικτυακούς τόπους στους οποίους απαιτείται συνεχή ενημέρωση του περιεχομένου τους, γρήγορα και εύκολα από τον ίδιο το χρήστη.

Η ontech έχει επιλέξει και προτείνει  την κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας σε πλατφόρμα WordPress η οποία ξεχωρίζει για το εύκολο friendly φιλικό) περιβάλλον διαχείρισης, την μοναδική αρχιτεκτονική Blog και βεβαίως την άψογη υποδομή S.E.O για να φέρετε την ιστοσελίδα σας στις πρώτες θέσεις κατάταξης της Google.

Ενδεικτικά περιλαμβάνει:

 • Πλήρη διαχείριση της ιστοσελίδας από την ίδια την Επιχείρηση
 • καταχώριση ονόματος (domain name) www.onomasas.gr
 • φιλοξενία (web hosting) για ένα έτος
 • Εταιρική παρουσίαση (Ιστορικό, στόχοι, φιλοσοφία εταιρείας και ποιοτικά χαρακτηριστικά)
 • Σελίδα πλήρους παρουσίασης προϊόντων (ονομασία-κωδικός-χαρακτηριστικά-φωτογραφίες-τιμή)
 • Σελίδα κύριων κατηγοριών, υποκατηγοριών
 • Πολύ απλό και φιλικό περιβάλλον διαχείρισης της δυναμικής ιστοσελίδας για: προσθήκη, αφαίρεση, αλλαγή προϊόντων – κειμένων – φωτογραφιών – τιμών
 • Σελίδα με Ανακοινώσεις-Νέα της Επιχείρησης καθώς και δυνατότητα εγγραφής παραλήπτη newsletter και διαχείρισης ανακοινώσεων/νέων.
 • Σελίδα φόρμας επικοινωνίας για καταχώρηση στοιχείων πελάτη
 • Συνδεση με τα social media
 • Λογαριασμό e-mail

Γνωρίζουμε πως η κατασκευή ιστοσελίδων από μόνη της δεν είναι αρκετή για να έχετε μια κερδοφόρα διαδικτυακή επιχείρηση. Στην ontech γνωρίζουμε τους τρόπους για να παρέχουμε σε εσάς τα κατάλληλα εφόδια προκειμένου να αυξήσετε τις πωλήσεις σας μέσα από το διαδίκτυο, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Με το email marketing μπορείτε εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα να προωθήσετε προϊόντα, υπηρεσίες και άλλα μηνύματα. Η μαζική αποστολή email σας εξασφαλίζει εξοικονόμηση χρόνου, χρημάτων και φυσικά σας δίνει ένα σίγουρο αποτέλεσμα.

Κατά την εφαρμογή του email marketing μελετάμε τις ανάγκες του κάθε πελάτη, σχεδιάζουμε ειδική σελίδα HTML με βάση τις δικές σας ιδιαίτερες προτιμήσεις και επιθυμίες. Επίσης παρακολουθούμε τα στατιστικά στοιχεία, δηλαδή πόσοι είδαν το email, πόσοι επέλεξαν να μην ξαναστέλνεται, πόσοι έκαναν κλικ και είδαν τη ιστοσελίδα σας ή τα δικά σας links.

Το Email Μarketing είναι μια πρακτική που χρησιμοποιούν πολλές επιχειρήσεις για την προώθηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών τους και βασίζεται στην αποστολή  ενημερωτικών e-mail σε μία λίστα από λογαριασμούς email, με τελικό στόχο την πώληση ενός προϊόν ή μιας υπηρεσίας. Σαν πρώτο βήμα το Email Μarketing έχει σκοπό την αναγνωσιμότητα και καθιέρωση του brand μίας επιχείρησης δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ήδη αλλά και τους δυνητικούς πελάτες της.

Δυστυχώς, όμως το Email Μarketing κρύβει και πολλές παγίδες και εάν δεν χρησιμοποιηθεί με σύνεση, μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Ας δούμε πρώτα τους λόγους για τους οποίους κάποιος θα έπρεπε να κάνει χρήση του Email Marketing για την επιχείρηση του.

Μαζική αποστολή email

Πολλά είναι τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής της μαζικής αποστολής email και σίγουρα θα σας δείξουν ότι είναι μια καλή επένδυση.

 • Χαμηλό κόστος – Εξοικονόμηση χρημάτων από φακέλους, γραμματόσημα και ταχυδρομικά έξοδα καθώς οι τιμές email marketing είναι προσιτές σε όλους.
 • Μεγαλύτερη ανταπόκριση- έχουμε τη δυνατότητα με τη μαζικη αποστολη email να στείλουμε αυτό ακριβώς που επιθυμεί ο πελάτης. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Έτσι δε γινόμαστε κουραστικοί και βαρετοί αλλά ακριβείς.
 • Επικοινωνία με τον πελάτη – Δημιουργείται η δυνατότητα διαλόγου μεταξύ των πελατών και της επιχείρησής σας άμεσα και έξυπνα.
 • Καταγραφή των αντιδράσεων των πελατών- Μπορούμε να δούμε ποιοι άνοιξαν το email και πόσοι επισκέφτηκαν την ιστοσελίδα σας.
 • Προσωπική προσέγγιση – Πλησιάζουμε τον πελάτη σωστά αφού σε κάθε ένα ξεχωριστά αποστέλλουμε το περιεχόμενο που πραγματικά τον ενδιαφέρει.

Τέλος οι πελάτες σας μπορούν να προωθήσουν τα email σε φίλους και συνεργάτες τους, οι οποίοι αποτελούν μελλοντικούς δικούς σας πελάτες.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με την εφαρμογή του email marketing. Σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι.

 

 

Διαφήμιση Ιστοσελίδας με Google Adwords

Εκατομμύρια χρηστές ψάχνουν καθημερινά στη google! Εσάς θα σας βρουν?

Εάν χρειάζεστε άμεσα να διαφημίσετε την ιστοσελίδα σας σε προσιτό κόστος,τότε η pay per click διαφήμιση, γνωστή και ως PPC, είναι μία πολύ καλή λύση για σας. Η πιο δημοφιλής pay per click πλατφόρμα είναι το Google AdWords. Αυτό που χρειάζεστε άμεσα είναι ένας Google Adword Expert. Η εταιρεία μας δημιουργεί Google Adwords διαφημιστικές καμπάνιες για λογαριασμό των πελατών της ή αναλαμβάνει να βελτιστοποιήσει τις ήδη υπάρχουσες. Σε κάθε περίπτωση, στόχος μας είναι να πετύχουμε ικανοποιητική απόδοση της επένδυσης των πελατών το συντομότερο δυνατόν. Τα κυριότερα εφόδια γι’ αυτήν μας την αποστολή είναι η μεγάλη μας εμπειρία στις διαφημίσεις ιστοσελίδων μέσω του Google Adwords και το γεγονός ότι είμαστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις αλλαγές και τις εξελίξεις στον χώρο της βιομηχανίας του search marketing. Οι δύο αυτοί παράγοντες συμβάλλουν στον στρατηγικό σχεδιασμό μιας διαφημιστικής καμπάνιας και την σωστή προώθηση μίας ιστοσελίδας. Παρέχουμε την δημιουργία και βελτιστοποίηση διαφημίσεων, προσανατολισμένων στην αποτελεσματικότητα με ρεαλιστικά και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Πλεονεκτήματα διαφήμισης στο Google Adwords

 • Προσέγγιση ατόμων τη στιγμή που αναζητούν αυτό που προσφέρετε.
 • Άμεση αύξηση της επισκεψιμότητας σε αντίθεση με άλλες τεχνικές όπως είναι το seo, το οποίο απαιτεί πολύ χρόνο
 • Πλήρης έλεγχος του διαφημιστικού σας προϋπολογισμού.
 • Άμεση παρακολούθηση της απόδοσης των διαφημίσεών σας.
 • Εργαλεία βελτιστοποίησης για την μείωση του διαφημιστικού κόστους και την αύξηση των πωλήσεων.
 • Χρεώνεστε μόνο όταν οι χρήστες πατήσουν την διαφήμιση σας (ppc).

Ποια είναι η διαδικασία μιας επιτυχημένης καμπάνιας Αdwords;

Στρατηγική

Το πρώτο βήμα στην διαφήμιση ιστοσελίδων για να δημιουργήσουμε μία σωστή και αποδοτική καμπάνια AdWords είναι να γνωρίσουμε τον κλάδο στον οποίο ανήκετε και να μελετήσουμε τους κυριότερους ανταγωνιστές σας. Στη συνέχεια, μπορούμε να εργαστούμε μαζί για να αναπτύξουμε μια στρατηγική που θα σας αποφέρει σίγουρα και επιθυμητά αποτελέσματα.

Λέξεις Κλειδιά

Το πρώτο πράγμα που θα κάνει για σας η εταιρεία μας, είναι να φροντίσει να στοχεύσετε στις πιο κατάλληλες λέξεις – κλειδιά (Keywords) για το site σας, αποφεύγοντας έτσι τις περιττές σπατάλες σε κλικ που δεν είναι ποιοτικά. Χρησιμοποιούμε εξελιγμένες τεχνικές οι οποίες όχι μόνο διασφαλίζουν την προβολή σας σε υποψήφιους πελάτες ακριβώς την ώρα που σας αναζητούν, αλλά σχεδόν εκμηδενίζουμε τις πιθανότητες να χρεωθείτε από επισκέπτες που δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για το προϊόν ή την υπηρεσία σας.

Συγγραφή κειμένων διαφημίσεων

Θα φροντίσουμε ώστε οι διαφημίσεις σας (Ad copy) να είναι αυστηρά επικεντρωμένες στις λέξεις κλειδιά της κάθε ομάδας (Ad Group) και στις σελίδες προορισμού (landing pages) του site σας. Με τα ισχυρά καλέσματα για δράση (Call to Action) και τις συνεχείς δοκιμές μας, εγγυόμαστε ότι θα παίρνετε το σωστό traffic με το χαμηλότερο κόστος.

Επεκτάσεις

Οι επεκτάσεις διαφημίσεων (Ad Extensions) έχουν γίνει ένα ζωτικό μέρος του AdWords. Εμπλουτίζουν το διαφημιστικό κείμενο προκειμένου να διαφέρει από αυτό των ανταγωνιστών και να καταλαμβάνει μεγαλύτερο χώρο στο Google, κάνοντάς το περισσότερο ορατό στο μάτι του χρήστη. Η μη χρήση των επεκτάσεων διαφήμισης, είναι ένα πολύ μεγάλο λάθος στο σημερινό τοπίο του Google AdWords.

Εκτέλεση ενεργειών

Μπορούμε να δημιουργήσουμε την καλύτερη στρατηγική για σας δημιουργώντας και βελτιστοποιώντας τις καμπάνιες σας σε όλα τα δίκτυα στα οποία θα πρέπει να έχετε παρουσία. Εκτός από το δίκτυο αναζήτησης της Google, που είναι και το πιο γνώριμο, υπάρχει και το δίκτυο εμφάνισης, μέσα από το οποίο προβάλουμε την επιχείρησή σας σε σχετικά sites που πλοηγούνται οι υποψήφιοι πελάτες σας κατευθύνοντάς τους στην ιστοσελίδα σας.

Βελτιστοποίηση Καμπάνιας

Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι το κλειδί, αφού η βελτιστοποίηση είναι αυτή που θα μειώσει τα διαφημιστικά κόστη και θα αυξήσει τα κλικ σας. Η συνεχής βελτιστοποίηση της AdWords καμπάνιας σας από την εταιρεία μας, εγγυάται πάντα τις υψηλότερες αποδόσεις για την επένδυση σας.

Έλεγχος Καμπάνιας

Χωρίς τα σωστά στοιχεία, η βελτιστοποίηση μιας εκστρατείας AdWords είναι απλά θέμα τύχης. Γι’ αυτό το λόγο, ένα από τα πρώτα πράγματα που κάνουμε όταν ξεκινούμε μία καμπάνια, είναι να δημιουργήσουμε ένα σωστά ρυθμισμένο σύστημα παρακολούθησης (Tracking), το οποίο θα μας παρέχει όλα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε για να βελτιστοποιήσουμε την καμπάνια και τους λογαριασμούς σας.

Αποστολή Μηνιαίας Έκθεσης Αποτελεσμάτων

Παράγουμε εκθέσεις (Reporting) που παρέχουν μία ουσιαστική και περιεκτική εικόνα για το τι συμβαίνει με την καμπάνια σας. Κάθε μας αναφορά περιέχει όλες τις δράσεις και τις αλλαγές που έχουν γίνει μετά την τελευταία μας αναφορά. Οι αναφορές μας περιέχουν επίσης τις κινήσεις των ανταγωνιστών σας και φυσικά όλες τις μετρήσεις και τα στοιχεία που σας ενδιαφέρουν.

 

Στατική ιστοσελίδα

Η πιο οικονομική λύση στην ερώτηση ποιος(εσείς), που (βρίσκεστε),τι (κάνετε) για την επιχείρησή σας και την παρουσία της στο διαδύκτιο.

Μια στατική ιστοσελίδα χαρακτηρίζεται από στατικό (σ.σ., αμετάβλητο) περιεχόμενο, το οποίο δεν τροποποιείται από κάποιο εργαλείο διαχείρισης. Ο όρος στατικό δεν υπονοεί ότι δεν αλλάζει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, αλλά ότι δεν αλλάζει από τον ιδιοκτήτης της παρά μονο από τον προγραμματιστή της. Aρα δεν γίνετε χωρίς κάποιες εξειδικευμένες γνώσεις προγραμματισμού ιστοσελίδων.

Η κατασκευή στατικών ιστοσελίδων ενδείκνυται στην περίπτωση διαδυκτιακών τόπων με σχετικά μικρό περιεχόμενο, οι οποίες δεν απαιτούν συχνή ενημέρωση-ανανέωση του περιεχομένου τους. Συνήθως συστήνονται όταν το περιεχόμενο σε σελίδες του website που θέλουμε να φτιάξουμε δεν ξεπερνάει τις 10 σελίδες και δεν υπάρχει ανάγκη συνεχής ανανέωσης αυτού. Είναι η πιο οικονομική λύση για επιχειρήσεις και ιδιώτες που θέλουν μια πρώτη παρουσία στο διαδίκτυο. Αν λοιπόν έχετε μια μικρή εταιρεία με λίγα προϊόντα και υπηρεσίες και αν οι ανανεώσεις σας δεν είναι συχνές, τότε ένα στατικό website ίσως είναι η κατάλληλη λύση για εσάς.

Τα στατικά website αναπτύσσονται γρήγορα και οικονομικά. Το κόστος κατασκευής μιας στατικής ιστοσελίδας είναι χαμηλότερο από το κόστος κατασκευής μιας δυναμικής ιστοσελίδας. Το ίδιο και ο χρόνος παράδοσης. Σημειώνουμε ότι το κόστος κατασκευής και ο χρόνος παράδοσης είναι μικρότερα όταν έχουμε μικρό αριθμό σελίδων. Οι απαιτήσεις σε χώρο φιλοξενίας (web hosting) για μία στατική ιστοσελίδα είναι επίσης μειωμένες σε σχέση με αυτές των δυναμικών ιστοσελίδων.

Θετικά ενός στατικού website:

 • Ταχύτητα αρχικής ανάπτυξης και σχεδιασμού.
 • Χαμηλότερο κόστος αρχικής ανάπτυξης.
 • Δυνατότητα αναβάθμισης σε δυναμικό website.

Αρνητικά ενός στατικού website:

 • Αμετάβλητο περιεχόμενο
 • Δυσκολία περαιτέρω ανάπτυξης

Δημοσίευση ισολογισμών, μόνο με €39/ έτος

Απαλλαγείτε από υψηλό κόστος της μέχρι τώρα έντυπης δημοσίευσης ισολογισμού σε εφημερίδες και επιλέξτε την ηλεκτρονική δημοσίευση.

Δημοσιεύστε τον ισολογισμό σας στο internet Εύκολα Γρήγορα Απλά και κυρίως Φτηνά!

Το πακέτο περιλαμβάνει την κατοχύρωση ονόματος (domain name), την υλοποίηση απλής ιστοσελίδας για την ανάρτηση των ισολογισμών, τη φιλοξενία (web hosting) της ιστοσελίδας σε ασφαλείς και ταχύτατους web servers και την πλήρη τεχνική υποστήριξη της όλης διαδικασίας.

Υπάρχουν άλλες χρεώσεις;

Η μοναδική σας υποχρέωση είναι η ετήσια ανανέωση της συνδρομής. Θα υπάρχει σχετική ειδοποίηση αρκετές ημέρες νωρίτερα.