By adminGiannis / Uncategorized / 0 Comments

Κατασκευη Eshop

Ένα e-shop δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα φυσικό κατάστημα. Η κατασκευή eshop θα πρέπει να επιτυγχάνει ακριβώς αυτό: να μεταφέρει το φυσικό σας κατάστημα στο διαδίκτυο. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η αποτελεσματική κατασκευή eshop πρέπει να αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τη δυναμική της επιχείρησής σας, έτσι ώστε να έχετε την εκτιμώμενη αύξηση πωλήσεων.

Ο όγκος συναλλαγών των online πωλήσεων αυξάνεται κάθε χρόνο, καθώς αυξάνεται ο αριθμός των πελατών και ο αριθμός των αγορών που κάνουν. Αυτή η συνεχόμενη αύξηση έχει ωθήσει τα ηλεκτρονικά καταστήματα να βελτιώνονται συνεχώς, καθώς νέα eshop εμφανίζονται κάθε χρόνο και διεκδικούν ένα ποσοστό από τις online πωλήσεις.
Παράλληλα οι επισκέπτες και υποψήφιοι πελάτες έχουν πλέον την δυνατότητα και τις γνώσεις να συγκρίνουν καταστήματα και να επιλέξουν από που θα κάνουν τις αγορές τους.

Όλη αυτή η διαδικασία έχει μετατρέψει το ηλεκτρονικό εμπόριο σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και απαιτητικό χώρο.
Ηλεκτρονικό Εμπόριο
Η κατασκευή e shop ( ηλεκτρονικό εμπόριο ) είναι πλέον απαραίτητο στοιχείο για την εξέλιξη του κάθε επαγγελματία. Με αυτό μπορείτε να προωθήσετε τα προϊόντα της επιχείρησής σας με τον πιο απλό και ασφαλή τρόπο.
Είναι απαραίτητη η δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop);
Το ηλεκτρονικό κατάστημα ή αλλιώς e-shop, λειτουργεί ως μέσο με το οποίο μπορείτε να διαθέσετε τα προϊόντα σας σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας μας ή και του εξωτερικού, οποιαδήποτε ώρα και χωρίς δυσκολία. Η κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος γίνεται με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.
Τι σας προσφέρουμε εμείς;
Στην ontech αναλαμβάνουμε την δημιουργία ιστοσελίδας ηλεκτρονικού καταστήματος της αρεσκείας σας έχοντας υπόψη τις δικές σας ανάγκες αλλά και απαιτήσεις. Κατά το σχεδιασμό ιστοσελίδας ( eshop ) ηλεκτρονικού καταστήματος φροντίζουμε αυτή να έχει σωστά διαμορφωμένους καταλόγους προϊόντων, εύκολο και ασφαλή τρόπο πληρωμής των προϊόντων σας μέσω ελληνικών τραπεζών (Eurobank, Winbank,), ασφαλή τρόπο διαχείρισης όλων των παραγγελιών και δυνατότητα ελέγχου των αποθεμάτων. Η διαχείριση από εσάς γίνεται πολύ απλά και η περιήγηση από τον πελάτη γίνεται εύκολα αλλά και αξιόπιστα.

Η κατασκευή ιστοσελίδας ηλεκτρονικού εμπορίου είναι η σύγχρονη λύση για τον κάθε επαγγελματία που θέλει να εκσυγχρονίσει την επιχείρησή του και να ακολουθεί την εξέλιξη της τεχνολογίας, καθώς και τις απαιτήσεις του σύγχρονου κόσμου.

Τιμη από 300€

Tα e-shop είναι γνωστά ως ηλεκτρονικά καταστήματα, δηλαδή συγκεκριμένοι ιστότοποι που έχουν δημιουργηθεί από εφαρμογές δικτύου, έτσι ώστε να μπορείτε να ανανεώσετε το περιεχόμενο τους σε πραγματικό χρόνο (εικόνες, τιμές προϊόντων, εκπτώσεις, προσφορές κλπ) και διαθέτουν τα καταλληλα εργαλεία παρακολούθησης και αυτόματης διαχείρισης μιας on line παραγγελίας. Τα e-shop είναι ιστότοποι που ο ρόλος τους είναι η αγορά και πώληση προϊόντων ή υπηρεσιών από το διαδίκτυο (Με την δημιουργία ενός e-shop μια επιχείρηση μικρή ή μεγάλη θα έχει στην διάθεση της ουσιαστικά ένα ακόμα «καταστημα» το οποίο θα πουλάει αυτόματα όλο το 24ωρο, χωρίς κανένα κόστος. Επίσης θα αποτελεί και ένα χώρο διαφήμισης της εταιρείας σας.
Με την χρηση ενός eshop εχουμε τα αντιστοιχα αποτελεσματα:

την συνεχή,άμεση και έγκυρη ενημέρωση των πελατών σας
• διαφήμιση των προϊόντων και υπηρεσιών με τον καλυτερο και οικονομικοτερο τροπο
• αύξηση των πωλήσεων
• πώληση προϊόντων όλο το 24ωρο – χωρίς κόστος!

Δημιουργια eshop

Τα e-shop,τα γνωστά σε όλους μας ηλεκτρονικά καταστήματα, είναι ιστότοποι του διαδικτύου που ο ρόλος τους είναι η αγορά και πώληση προϊόντων ή υπηρεσιών από το διαδίκτυο, σε συνδυασμό με την καλύτερη διαφήμιση τους.

Στην εταιρία on tech, η δημιουργία ενός e-shop,δίνει την δυνατότητα σε σας που διαθέτετε μια επιχείρηση, μικρή η μεγάλη, να δημιουργήσετε ένα «δεύτερο» ουσιαστικά κατάστημα, το οποίο θα πουλάει αυτόματα κάθε στιγμή με το χαμηλότερο κόστος προσέγγισης νέων αγορών. Επίσης με τη δημιουργία e-shop αποκτάτε επιπλέον εργαλεία προώθησης των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας, όπως newsletter και εκπτωτικά κουπόνια, έτσι ώστε να σας φέρει πιο εύκολα σε επαφή με νέους υποψήφιους πελάτες, σε συνδυασμό με την άμεση ενημέρωση των ήδη υπαρχόντων πελατών για νέα προϊόντα και υπηρεσίες σε προνομιακές τιμές.

Με μία μικρή επένδυση για δημιουργία e-shop , αποκτάτε έναν άγρυπνο πωλητή που εργάζεται για εσάς επι 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Παροχές Προσφοράς:

Δωρεάν Φιλοξενία (για ένα έτος)
Πωλήσεις με χρέωση Πιστωτικής Κάρτας
Επιλογή μεταξύ 10 διαφορετικών templates
Κατηγορία στοιχείων επιχείρησης & έδρας
διαμόρφωση λογότυπου με σε σχέση με το επιθυμητό template
Στατιστικά επισκεψιμότητας
καταχώρηση σε μηχανές αναζήτησης
Ενημερωτικά e-mail, αποστολή Newsletter σε πελάτες του e-shop σας
Το δικό σας domain (toonomasas.gr)
300 Ενεργά Προϊόντα

Σημειώσεις:

Τα e-shop sites και το περιβάλλον διαχείρισης, είναι μόνο στα Ελληνικά.
Στη προσφορά συμπεριλαμβάνονται αποκλειστικά οι παραπάνω παροχές
Τελική τιμή: 300,00 € + ΦΠΑ

 

Τα e-shop είναι γνωστά ως  ηλεκτρονικά καταστήματα, δηλαδή συγκεκριμένοι  ιστότοποι που έχουν δημιουργηθεί από εφαρμογές δικτύου, έτσι ώστε να μπορείτε να  ανανεώσετε το περιεχόμενο τους σε πραγματικό χρόνο (εικόνες, τιμές προϊόντων, εκπτώσεις, προσφορές κλπ) και διαθέτουν τα καταλληλα εργαλεία παρακολούθησης και αυτόματης διαχείρισης μιας on line παραγγελίας. Τα e-shop είναι ιστότοποι που ο ρόλος τους είναι η αγορά  και πώληση προϊόντων ή υπηρεσιών από το διαδίκτυο (i Με την δημιουργία ενός e-shop μια επιχείρηση μικρή ή μεγάλη θα έχει στην διάθεση της ουσιαστικά ένα ακόμα «καταστημα» το οποίο θα πουλάει αυτόματα όλο το 24ωρο, χωρίς κανένα  κόστος. Επίσης θα αποτελεί και ένα χώρο διαφήμισης της εταιρείας σας.

Με την χρηση ενός eshop εχουμε τα αντιστοιχα αποτελεσματα:

tην συνεχή,άμεση και έγκυρη ενημέρωση των πελατών σας
διαφήμιση των προϊόντων και υπηρεσιών με τον καλυτερο και οικονομικοτερο τροπο
αύξηση των πωλήσεων
πώληση προϊόντων όλο το 24ωρο – χωρίς κόστος!

Προώθηση Ιστοσελίδων

Γνωρίζουμε πως η κατασκευή ιστοσελίδων από μόνη της δεν είναι αρκετή για να έχετε μια κερδοφόρα διαδικτυακή επιχείρηση. Στην ontech γνωρίζουμε τους τρόπους για να παρέχουμε σε εσάς τα κατάλληλα εφόδια προκειμένου να αυξήσετε τις πωλήσεις σας μέσα από το διαδίκτυο, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Write a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *