Ένα λειτουργικό σύστημα είναι μια συλλογή λογισμικού που σάς επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας και να εκτελείτε άλλες εφαρμογές σε αυτό. Αν και Android είναι κυρίως ελεύθερο, πολλά τηλέφωνα διατίθενται με ιδιοκτησιακά συστατικά και πρόσθετα.

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση, επανεγκατάσταση λειτουργικού συστήματος ANDROID για TABLET και SMARTPHONES. Σε περίπτωση που το tablet – smartphone σας καθυστερεί στις βασικές του λειτουργίες και δημιουργεί προβλήματα κατά τη χρήση του τότε ίσως να επιβάλλεται  η επανεγκατάσταση του λειτουργικού τους συστήματος.

Έχουμε τη δυνατότητα να φέρουμε το κινητό σας – tablet σε επίπεδο root για αναβαθμίσεις λογισμικών οποιασδήποτε έκδοσης.  Η εγκατασταση λειτουργικου σε επίπεδο root είναι πολύπλοκη για έναν απλό χρήστη.

Αν η LCD οθόνη του Smartphone σας δεν δείχνει τίποτα, έχει ραγίσει ή σπάσει εσωτερικά, έχει γραμμές ή καμμένα pixel, ανάβει η οθόνη αλλά δείχνει μόνο λευκό ή μαύρο, τότε πρέπει να γίνει αντικατάσταση της χαλασμένης LCD οθόνης.
Η τιμή που αναφέρεται είναι ενδεικτική και αφορά το ελάχιστο κόστος αντικατάστασης οθόνης. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε την τιμή του μοντέλου που σας ενδιαφέρει.

Αν παρατηρείτε ότι το Smartphone σας δε συνδέεται με τον υπολογιστή σας ή δε φορτίζει, τότε υπάρχει πρόβλημα στην κεντρική υποδοχή και χρειάζεται αντικατάσταση.
Η τιμή που αναφέρεται είναι ενδεικτική και αφορά το ελάχιστο κόστος αντικατάστασης κεντρικής υποδοχής. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε την τιμή του μοντέλου που σας ενδιαφέρει.

Έχασα τις επαφές απο το κινητό μου !

  • Έσβησα κατα λάθος τις φωτογραφίες απο το iPhone
  • Έκανα κατα λάθος format το Android κινητό μου !
  • Διέγραψα τη μνήμη του κινητού μου !
  • Έσβησα την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου
  • Έχασα δεδομένα απο το iPhone
  • Χρειάζομαι ανάκτηση δεδομένων απο Android !
  • Θέλω να βρώ σβησμένα μηνύματα απο κινητό!
  • Θέλω να βρώ σβησμένες φωτογραφίες απο το κινητό
  • Ανάκτηση σβησμένων SMS. Μπορώ να βρώ σβησμένα SMS;

Οι παραπάνω ενέργειες είναι ιδιαίτερα συνήθεις στην εποχή μας. Όλα τα smartphones της αγοράς φέρουν κάρτες μνήμης (micro SD, memory cards κλπ) οι οποίες χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση φωτογραφιών, βίντεο κλπ. Επίσης αρκετά κινητά τηλέφωνα αποθηκεύουν τα δεδομένα στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου όπου συμβαίνουν επίσης αρκετά ατυχήματα.